top of page

Waar is het lekkerste plekje in huis?

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023

Als je een nieuw huis gaat kopen of laten bouwen, hoe weet je dan waar het lekkerste plekje is?


Een lekker plekje heeft voor mij meerdere kenmerken maar de zon is wel heel belangrijk. Ik geniet van de warmte en heb meteen een beter humeur als de zon schijnt. Dus in huis wil ik graag bij het raam zitten. Veel mensen vinden een tuin op het zuidwesten fijn omdat ze dan de hele dag de zon hebben maar om te werken is direct zonlicht binnen minder fijn want het contrast van licht tussen de zon en je beeldscherm is dan hinderlijk.

Het plekje op de foto was een super lekker werkplekje omdat ik dicht bij een groot raam, wat bijna tot aan de grond liep, kon zitten en de zon buiten kon zien. Naast het raam was een deur dus ik kon zo naar buiten om pauze te nemen en lekker in de zon te zitten.


Daarbij was het ook een lekker plekje omdat: ik een muur in de rug had, er niemand achter mij langs kon lopen en ik uitzicht had op de deur waardoor iemand binnen kon komen...Maar daarover meer in een andere blog.


tafel van afvalhout
design eettafel

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page