top of page

binnenkijken op zolder bij freek en paula

"Birgitte heeft ons hele huis al ontworpen en als de schilder het niet meer weet dan doet ze het behangen gewoon zelf!. "
de kast op zolder
behang op de kast
Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl
Het allereerste waar ik mee geholpen heb bij Freek en Paula was een plan voor de verbouwing van de zolder. Dat is inmiddels jaren geleden. Toen nog een multifunctionele ruimte waar o.a. gesport, gestreken en gegamed werd. Inmiddels zijn de kinderen uit huis en werken we veel thuis. Zodat de zolder een werkruimte werd.

Om het toch een ontspannen ruimte te houden heb ik de natuur naar binnen gehaald met dit behang van Werk aan de Muur: bloeiende bomen van Geo Poggenbeek. (wil jij ook een kunstwerk van Werk aan de muur? Gebruik deze kortingscode: Ja, ik wil korting!)(maar ook rebelwalls, creative lab amsterdam, Arte en wall&deco hebben fantastisch behang.
interieurontwerp werkkamer op zolder
Dit is het Ontwerp.
Links zie je bergruimte achterdeurtjes, rechts ladeblokken onder het raam op zithoogte. Zodat hier ook even gemijmerd en naar buiten gekeken kan worden onder het genot van een kopje koffie.
resultaat van behang op zolder
Het behang hadden we op maat besteld en eigenlijk moest het niet zo moeilijk zijn om dit er netjes op te krijgen. Maar de behanger was met het verkeerde deel begonnen en kwam toen niet uit. 
Aan mij dus de vraag...Hoe nu verder...
ik heb even wat lopen puzzelen en kwam tot deze oplossing. Als je goed kijkt zie je dat het niet doorloopt maar gelukkig valt het niet zo op. 
En het behang zit er strak op en de deuren van de kast kunnen nog open en dicht zonder het behang te beschadigen.

Iedereen blij.
"Muurbloempje: laat jezelf zien!"
Heb jij ook een bijzonder behang wat je strak op de muur wil?

Ik kom het graag bij je behangen.
 Mail mij voor een offerte!

Kosten: (Als de wand behang klaar is)(en afhankelijk van de lengte en hoogte)
385,- per dag exclusief reiskosten en benodigheden.

 
 foto's gemaakt door: BinnenZinnig
visitekaartje behang
bottom of page