top of page

binnenkijken bij Angelique en edwin

"Birgitte heeft onze woonkamer echt een upgrade gegeven. Zelf worstelden we met de ruimte en wat we ook deden het werd het steeds niet. Birgitte neemt de tijd voor je om te luisteren naar wat je mooi vindt en maakt hier een mooi ontwerp van.
We hebben nu een gezellige volwassen woonkamer. "
"interieuradviseur utrecht"
"interieuradviseur utrecht"
Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl
In het vrijstaande nieuwbouw huis van Angelique en Edwin uit 2016 was men al aardig op weg. De indeling klopte al, er lag een prachtige stoere houten vloer en veel meubels waren ook al gekozen en op hun plek.
Voor mij restte nog de puntjes op de i te zetten, kleuradvies (de wanden waren wit op een groen muurtje na) , raamaankleding en de styling.
"interieurontwerper utrecht"
In de zithoek mistte nog een vloerkleed en salontafel. Maar het mocht geen echte salontafel worden! ;) Deze metalen hutkoffer, die al heel wat van de wereld gezien heeft, is stevig genoeg voor kopjes en heeft ook nog eens bergruimte. Ideaal! En gewoon van marktplaats...
"interieurontwerper utrecht"
"interieurontwerper utrecht"
De stalen kast van Old Basics hadden ze al maar wat zet je in zo'n kast??? Voor de styling ben ik bij de kringloop geweest en heb voor een klein budget allerlei items gehaald en deze geupcycled. De schilderijtjes kregen een tekst, de vazen werden geschilderd voor een matte keramiek look, sommige dingen mat zwart en andere weer goud gespoten. Zie die tuinkabouter! lol
Samen met hun eigen flessen en glaswerk een mooi geheel.
"interieurontwerper utrecht"
"interieurontwerper utrecht"
We hebben samen het interieur stoerder gemaakt door nog meer handgemaakte  elementen toe te voegen. Op deze foto's oa: een nieuwe koe voor aan de wand en ambachtelijke tegeltjes in de keuken.
(daar zat een glazen achterwand, wat de keuken veel te modern maakte)
"interieurontwerper utrecht"
"interieurontwerper utrecht"
"We hebben nu een gezellige volwassen woonkamer"
In de Keuken waar Edwin graag staat te koken hebben we de glazen blauwig? achterwand vervangen voor handgemaakte Marokkaanse Zelliges. Deze voegen zoveel sfeer toe doordat ze allemaal anders zijn. En de kleur past wonderwel bij de frontjes.

Wil jij ook zo'n fijn huis waar je heerlijk kunt genieten? Mail mij dan en dan maken we een afspraak.

Ik zie je bij jou thuis!

Fotostyling door mijzelf en foto's gemaakt door: Kelly van Studio Keeelly.
bottom of page