top of page

welk interieuradvies past het best bij jou?

Ben je sfeergevoelig en zoek je meer rust en harmonie in huis?

Mag het voor jou ook kleurrijk? Zonder dat het te druk wordt?

Hou je van anders? Omdat jij ook anders bent?

Dan zit je bij mij goed!

 Je thuis is je basis. Het vertelt veel over wie jij bent, wat je inspireert, waar je van houdt en hoe jij wilt leven. Hoe zou je het vinden als je je thuis geborgen voelt? Dat er rust is zodat je kunt ontspannen? en jezelf ontplooien? 

Intuïtief voel ik aan wat daarvoor nodig is.

 

Samen ontdekken we hoe dat evenwicht in vorm, kleur, licht en gebruiksgemak eruit ziet. En een Interieurontwerp speciaal voor jou omvat een op elkaar afgestemd kleurenpalet wat bij jou past, een indelingsplan waarbij alles op zijn plek staat en het gewoon klopt, een lichtplan en iets unieks. 

 

Bovendien weet ik, met ruim 20 jaar aan ervaring,  de leuke adresjes en kan met ieder budget overweg. Waarschijnlijk zeg je daarna: “Daar waren we zelf niet opgekomen!” (althans dat hoor ik vaak ;))

Geen enkel huis is hetzelfde. Elk advies is bij mij maatwerk. In de afgelopen 20 jaar als ontwerper heb ik nog nooit twee keer hetzelfde ontwerp gemaakt.

Door een harmonieuze mix van diverse stijlen en het combineren van oude en nieuwe items, creëer ik een functionele basis die je interieur tot leven brengt. Ik luister aandachtig naar jouw specifieke woonwensen en vertaal deze naar een fijne, gebalanceerde leefomgeving waar woonplezier centraal staat.

Op deze manier krijgt jouw interieur een persoonlijke uitstraling en vertelt elke ruimte in jouw huis een uniek verhaal. Dankzij mijn uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en sterk intuïtief vermogen kan ik zien wat een ruimte of huis nodig heeft om weer in balans te komen en een positieve energie te creëren.

De sfeer is aangenaam, de kleuren en ruimtelijke indeling kloppen perfect.

Vanuit de kernvragen "wat is belangrijk voor jou en hoe wil je leven?" kijk ik met liefde naar jouw huis en leefomgeving om tot een uniek ontwerp te komen.

Dat kan al van een eenmalige afspraak waarbij ik met een frisse blik kom kijken tot een compleet interieuradvies met stalen en 3D aanzichten. Aan jou de keus...

maatwerk

mix van stijlen

persoonlijk

sfeer

wat is belangrijk voor jou?

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl

welk advies past het beste bij jou?

Stel gerust je vraag!

neem contact met mij op wanneer je een op maat gemaakt advies wil speciaal voor jouw interieur.

bedankt!

bottom of page