top of page
Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl

binnenkijken op zolder bij freek en paula

"Birgitte heeft ons hele huis al ontworpen en als de schilder het niet meer weet dan doet ze het behangen gewoon zelf!. "
FB_IMG_1663010017966.jpg
FB_IMG_1663009877629.jpg
Het allereerste waar ik mee geholpen heb bij Freek en Paula was een plan voor de verbouwing van de zolder. Dat is inmiddels jaren geleden. Toen nog een multifunctionele ruimte waar o.a. gesport, gestreken en gegamed werd. Inmiddels zijn de kinderen uit huis en werken we veel thuis. Zodat de zolder een werkruimte werd.

Om het toch een ontspannen ruimte te houden heb ik de natuur naar binnen gehaald met dit behang van Muurmeesters: bloeiende bomen van Geo Poggenbeek. (Bij muurmeester vind je unieke werken van Hollands grootste Meesters in behang vorm voor op je eigen muur.)(maar ook rebelwalls, creative lab amsterdam en wall&deco hebben fantastisch behang.
pk.jpg
Dit is het Ontwerp.
Links zie je bergruimte achterdeurtjes, rechts ladeblokken onder het raam op zithoogte. Zodat hier ook even gemijmerd en naar buiten gekeken kan worden onder het genot van een kopje koffie.
FB_IMG_1663009873342.jpg
Het behang hadden we op maat besteld en eigenlijk moest het niet zo moeilijk zijn om dit er netjes op te krijgen. Maar de behanger was met het verkeerde deel begonnen en kwam toen niet uit. 
Aan mij dus de vraag...Hoe nu verder...
ik heb even wat lopen puzzelen en kwam tot deze oplossing. Als je goed kijkt zie je dat het niet doorloopt maar gelukkig valt het niet zo op. 
En het behang zit er strak op en de deuren van de kast kunnen nog open en dicht zonder het behang te beschadigen.

Iedereen blij.
"Muurbloempje: laat jezelf zien!"
Heb jij ook een bijzonder behang wat je strak op de muur wil?

Ik kom het graag bij je behangen.
 Mail mij voor een offerte!

Kosten: (Als de wand behang klaar is)(en afhankelijk van de lengte en hoogte)
1 wand: 285,-
2 wanden: 385,-
3 wanden: 485,-
4 wanden: 585,-


 
 foto's gemaakt door: BinnenZinnig
1.png
bottom of page