top of page

ben je op zoek naar interieuradvies in hilversum?

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies? Heb je hulp nodig bij het restylen van je volledige huis of slechts één kamer? Misschien ben je wel op zoek naar een gedegen kleuradvies of dat ene perfecte kunstwerk dat naadloos aansluit bij jouw interieur? Bij mij ben je aan het juiste adres. Daarnaast zorg ik ervoor dat de ruimtes tot leven komen door middel van 3D-impressies.

Geen enkel huis is hetzelfde. Elk advies is bij mij maatwerk. In de afgelopen 20 jaar als ontwerper heb ik nog nooit twee keer hetzelfde ontwerp gemaakt.

Door een harmonieuze mix van diverse stijlen en het combineren van oude en nieuwe items, creëer ik een functionele basis die je interieur tot leven brengt. Ik luister aandachtig naar jouw specifieke woonwensen en vertaal deze naar een fijne, gebalanceerde leefomgeving waar woonplezier centraal staat.

Op deze manier krijgt jouw interieur een persoonlijke uitstraling en vertelt elke ruimte in jouw huis een uniek verhaal. Dankzij mijn uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en sterk intuïtief vermogen kan ik zien wat een ruimte of huis nodig heeft om weer in balans te komen en een positieve energie te creëren.

De sfeer is aangenaam, de kleuren en ruimtelijke indeling kloppen perfect.

Vanuit de kernvragen "wat is belangrijk voor jou en hoe wil je leven?" kijk ik met liefde naar jouw huis en leefomgeving om tot een uniek ontwerp te komen.

Dat kan al van een eenmalige afspraak waarbij ik met een frisse blik kom kijken tot een compleet interieuradvies met stalen en 3D aanzichten. Aan jou de keus...

maatwerk

mix van stijlen

persoonlijk

sfeer

wat is belangrijk voor jou?

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl

Stel gerust je vraag!

neem contact met mij op wanneer je een op maat gemaakt advies wil speciaal voor jouw interieur.

bedankt!

bottom of page