top of page
duurzaam interieuradvies
duurzaam interieuradvies
duurzaam interieuradvies

Voor Marleen en Dirk:  een duurzaam interieur 

"Birgitte had ons al eens van advies voorzien voor de woonkamer en de keuken waar we heel blij mee zijn. Maar met 3 creatieve kinderen gebeurt er heel veel in de woonkamer; van een spelletjes tot schilderen tot piano spelen. Gelukkig is Birgitte ook creatief en heeft een hart voor recycling. De bank en het vloerkleed zijn nieuw maar de salontafel, twee fauteuils, de lampen, de rode kast, de tafel en eetkamerstoelen zijn allemaal pre-loved. <3. Zo bleven we makkelijk binnen budget."
Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl

duurzaam | circulair interieurontwerp

Duurzaam is een belangrijk thema. We kunnen natuurlijk niet door gaan met het gebruiken van waardevolle grondstoffen voor wegwerp producten.

De meest duurzame keuze in het interieur op dit moment is kiezen voor spullen die er al zijn. Ik recycle graag de spullen die je al hebt, geef ze een andere uitstraling of haal "nieuwe meubels" van marktplaats, Whoppah of Reliving (voor 2e hands design), kringloopwinkels en allerlei fijne adresjes.

Ik kom graag bij kringloopwinkels omdat ze mij inspireren. Creatief iets waardevols maken met spullen die weg gegooid zijn...heerlijk!

Voor de bank en stoffen kijk ik graag naar eerlijk geproduceerde, ecologisch verantwoorde Nederlandse design producten. Deze zijn ook al circulair te krijgen!

Zie bijvoorbeeld: Nel, Moduplus, Spoinq, Basta.co of A lot of Space!

Maar vergis je er niet in hoe schoon een reinigingsbedrijf een 2e hands stoel of bank kan krijgen...Dat is echt zo goed als nieuw!

Ik merk dat mijn klanten al jaren bewuste keuzes maken. Ze kiezen voor natuurlijke materialen zoals: linnen, wol, glas, metaal, hout en leer. Ook kiezen ze voor spullen waar ze blij van worden, tijdloos zijn en jaren mee kunnen. Deze zijn vaak duurder maar men spaart daar graag voor. Ik geloof erin dat je huis ook een lichaam van je is. En zoals je kiest voor eerlijk eten zo kies je ook voor een eerlijk interieur. Uiteindelijk is dat beter.

Duurzaam Interieurontwerp INTAKE tarief: FRISSE BLIK.

Voor het duurzame interieurontwerp krijg je eerst een offerte waarmee je akkoord kunt gaan.​

welk advies past het beste bij jou:

bottom of page