• Birgitte Paffen

Mijn lezing op de woonbeurs 2019

Bijgewerkt: jul 23

Al vele jaren geef ik interieuradvies op de woonbeurs. Dat is altijd erg leuk om te doen want ik help graag maar... het kost mij ook veel energie. Vandaar dat ik dit jaar ervoor koos om een lezing te geven; zo bereik ik meer mensen met mijn kennis. En kan ik dus meer mensen helpen.

De titel was: ontspannen wonen voor (hoog) gevoelige mensen. En ik deelde allerlei tips uit mijn praktijk waar je rekening mee kunt houden als je gevoelig bent. Van vorm tot zichtlijn, van kleur tot geluid en licht.

Door er zo mijn aandacht op te richten kwam ik zelf ook tot beter inzicht. Alles draait namelijk om geborgenheid. Als je geborgen bent, voelt je je veilig en kun je ontspannen.

De zaal zat iedere dag lekker vol en mensen herkenden zich in mijn verhaal. Dit stimuleert mij om er volgend jaar nog wat dieper op in te gaan.

Mocht je zelf vragen hebben hierover mail mij dan. Dan bel ik je op. Of lees verder op dit blog, waar ik per post de inzichten deel...

VT wonenbeurs 2019 lezing:

8 keer bekeken

 +31648635880  Interieuradvies & Styling | Birgitte Paffen | birgitte.binnenzinnig@gmail.com | Reinesteijnseweg 4, 3437PK Nieuwegein | Utrecht