top of page

4 tips Hoe jij de ideale bank vindt...

Bijgewerkt op: 26 sep. 2023


Marcel wanders op zijn nieuwe bank. Blog over hoe je je ideale bank vindtt.

Marcel Wanders komt met een nieuwe bank. Maar kijk eens goed: die bank is veel te laag! En die rug ook. Die biedt nooit de juiste ondersteuning.


Dus, ik weet niet waar hij mee bezig is maar dit is geen goede bank voor de gemiddelde lange Nederlander om een avond op de zitten.


Waar let je dan wel op? 1) De zithoogte: als je gaat zitten dan maakt de hoek tussen je boven- en onder-been idealiter een hoek van 90 graden. En je zakt niet te diep weg in het zitkussen. 2) De zitdiepte van de bank sluit mooi aan bij de lengte van je bovenbeen. 3) De ruglengte is hoog genoeg om je schouders nog steun te geven. Je gaat anders onderuit zakken.


Grappig genoeg kun je zien of een bank bij iemand past als deze erin zit. De verhoudingen kloppen dan. En natuurlijk geeft de klant zelf ook aan dat de bank lekker zit. Comfort gaat voor alles.


Voor de perfecte afmetingen van de bank kom ik graag langs om samen met jou de grootte te bepalen. Met eventuele chaise longue of ottomaan. Etc….


En dit alles bij elkaar gaan we samen vinden bij jouw woonwinkel of mijn bankengroothandel. Dat scheelt je ook nog eens euro’s!

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page