top of page

De ideale huisgenoot : een luchtzuiverende plant

Bijgewerkt op: 27 jun. 2023


de beste luchtzuiverende plant
collectie sanseverias

Ik ken de plant nog van bij mijn oma thuis. zij had er veel staan op de vensterbank. Nu vond ik m toen niet zo mooi maar ik heb gelezen dat mensen endorfines aanmaken als ze dingen zien die ze kennen uit hun jeugd. En wat mij betreft klopt dat want ik word echt blij van de oude meuk in de kringloopwinkel. En van deze plant ook.Zeker in zo'n stoere pot. Daarin ziet hij toch wel anders uit dan de potten van mijn oma. Bovendien zuivert hij/zij de lucht en dat is echt nodig. De lucht binnenshuis is vele malen slechter dan de lucht buiten. Waar je ook woont.. Zelfs voor de slaapkamer wordt deze aangeraden omdat hij ook 's nachts zuurstof maakt.

En hij is super makkelijk in het onderhoud!

Dus...op naar de tuinwinkel of beter nog het plantenasiel...

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page