top of page

Hoi, jullie zijn vast heel benieuwd wat er gebeurt In het voormalig schoolgebouw van X 11….

Ik ben Birgitte van BinnenZinnig en Samen met Hans en Suus van Tierelantijdtjes gaan wij hier een circulaire woonwinkel voor vintage en designmeubelen beginnen.

Wat is nou een circulaire woonwinkel?

Nou, lineair kennen jullie allemaal wel. Dat is gewoon: produceren, gebruiken en weer weggooien. Maar er worden, vandaag de dag, zoveel meubelen weggegooid en zoveel grondstoffen gebruikt dat we tekort komen. We zullen anders met onze meubels moeten omgaan. Ten eerste: kwaliteit kopen en ten tweede daar langer mee doen.

Hans en Suus zorgen ervoor dat houten meubels uit de jaren 50, 60, 70 weer als nieuw worden. Door deze met liefde te renoveren. Ook stofferen ze stoelen.

Ik richt mij meer op moderne designmeubelen van uitermate goede kwaliteit. Je moet dan denken aan meubelen van Leolux, de Sede, Artifort Rolf Benz, Montis, Label van den Berg, Arco, Vitra, Harvink, Bert Plantagie tot Pastoe.  noem maar op. Dat zijn meubelen waar je best flink voor betaalt als je ze nieuw koopt. Als de stof of het leer dan naar een jaar of 20 echt versleten is dan is het geraamte nog steeds van heel goede kwaliteit en daar kan ik dan nog wat mee.

Wat kun je dus vinden bij ons?

* gerestaureerde meubels vanaf de jaren 50 tot nu

* opnieuw gestoffeerde meubels

* eco verf van Betonlook

* accessoires van NIN-NIT

* vloerkleden

* geverfde leren meubels

* gecoate meubels

Allemaal gered van de afvalberg en/of verantwoord

Wat doen wij nog meer?

Birgitte is interieurontwerper en zij geeft workshops hoe je je woonruimte zo goed mogelijk kan indelen en hoe je je woonruimte eigen maakt zodat je er heel lang blij mee bent en lang van gaat genieten. Daarnaast gaan we ook dingen zelf maken met gerecyclede items zodat je een persoonlijk interieur krijgt. Want alles wat een verhaal heeft doe je niet zomaar weg. Daar geniet je sowieso langer van. Hou deze pagina in de gaten want hier ga ik alle workshops aankondigen.

Waarmee kun je bij ons terecht?

Mocht jij nou zelf nog meubels hebben die van goede kwaliteit zijn of waar je gewoon liefde voor hebt en die je graag opgeknapt wil hebben, dan kan je altijd een keertje langskomen en kijken wat wij voor je kunnen doen Er zijn tal van nieuwe mogelijkheden met oa gerecyclede jeans, leer of kurk. Je houdt het niet voor mogelijk. Dus kom gerust eens kijken...

Wanneer zijn we open?

We zijn donderdag, vrijdag en zaterdag er van 12.00 tot 17.00 uur.
(Op donderdag Birgitte, vrijdag alle drie en zaterdag Hans en Suus) (We zijn dan lekker aan het klussen.) Je bent altijd welkom om even binnen te lopen voor een kopje koffie.

Waar vind je ons?

Wij zitten aan de Noordse Parklaan, nummero 4. Dat is het middelste gebouw van de voormalige school X11. Als je dan binnenkomt door de voordeur dan is het gewoon rechtdoor de hal in en dan zie je ons meteen.

Dan wil ik je nog attenderen op onze opening op 11 november tussen 14 en 17 uur.

Je bent dan van harte welkom om kennis te komen maken een lekker bakje koffie te drinken!

Kom kijken wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is met circulair wonen!

bottom of page