top of page
Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
drawing bij Sasja Bork sasart.nl

over mij:

Al van kleins af aan heb ik een liefde voor zelfgemaakt. Ik hou van creëren en mooi design. Later kwam daar een verslaving aan plattegronden bij. ;)

Mijn opleiding was aan de kunstacademie in Utrecht en ik zie interieurontwerp dan ook als een kunstvorm. Net als een beeld of een schilderij moet een interieur “kloppen” in vorm, kleur en licht. In combinatie met de bewoner moet het een geheel vormen.

Het is iedere keer weer een kick als dat lukt.

Op 48 jarige leeftijd kom ik erachter dat ik autisme heb.  Ik ben dan al 16 jaar interieurontwerper, heb 3 kinderen, een huwelijk en burn out achter de rug. Dat is nu vier jaar geleden en vele puzzelstukjes vielen (en vallen) op zijn plaats.

 

Ik ontdekte dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat autisme was en inhield. Ik had heel veel vooroordelen en liet mij bijna uit het veld slaan. Maar het leven heeft mij vaak genoeg laten zien dat ik kan vertrouwen en dat ik veel te geven heb….

 

Ik hou van mensen en heb ik nooit geloofd in “reserve onderdelen”; mensen die langs de zijlijn moeten staan, die niet mee mogen doen in de maatschappij. Ik voel dat alle mensen waardevolle radartjes zijn in een groter systeem. Iedereen is uniek en heeft unieke gaven om blij te dragen. Het is de kunst om niet te leven uit angst en een negatieve overtuiging maar positief te blijven en te kijken naar: “hoe kan ik persoonlijk groeien en wat heb ik daarbij te geven aan de mensen om mij heen?”

Zelf heb ik vele superpowers 😊 : ruimtelijk inzicht, gevoelig voor sfeer, kan goed luisteren, oog voor detail en kleurnuances, intuïtie en helemaal gek op plattegronden...

Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met mij op om kennis te maken.

Birgitte Paffen BinnenZinnig

Regelmatig kom je mij wel ergens tegen: bijvoorbeeld:

2022: Tuinadviezen als styliste voor GAMMA.

2020: interieuradviezen als styliste voor Karwei Arnhem.

Karwei wil zich meer gaan richten op het inrichten ipv verbouwen. Als professionele woonwinkel worden in het weekend stylistes ingezet om de klanten van advies te voor zien. Het mooie is dat je de kosten van het advies terug krijgt bij besteding van 500 euro. Dat is dus een koopje! Een afspraak boek je hier.

2019:  Lezing in het Woontheater op de woonbeurs.
Titel Lezing: Ontspannen Wonen voor (hoog) gevoelige mensen.

Er zijn in Nederland veel mensen die om de een of andere reden (hoog)gevoelig zijn. Bijvoorbeeld omdat ze HSP zijn, autisme hebben of een niet aangeboren hersenletsel hebben. Deze groep mensen heeft een thuis nodig waar ze kunnen ontspannen en zich geborgen voelen. Ik geef hiervoor tips en vertel vanuit mijn achttien jarige ervaring als interieurontwerper en als vrouw met autisme.

 

afgelopen jaren:

Interieuradviezen op de woonbeurs in de RAI: voor Ariadne at Home, Trendhopper & Heuga, adviesplein en...

OP TV:  als creatieve wooninspirator bij Koffietijd van RTL.

Voor Trendhopper als Interieurtipgever in de regio Utrecht, Gouda en Amersfoort

Voor makelaars: als Thuis Interieurtipgever

Voor Histor en Flexa: als Kleurstyliste in diverse doe-het-zelf zaken

In woonbladen: VT wonen en 101 woonideeën

 

Verder: 

Ben ik aangesloten bij:

  • Master of Interiordesign, onder nummer 001110

  • BNS CRISP, de beroepsvereniging voor interieurontwerpers & stylisten

  • SOR, Stichting Orde van Register-interieur Ontwerpers in Blaricum

Wil je weten wat mij nog meer inspireert, wat ik mooi vind, waar ik momenteel aan werk? Volg mij dan op social media. 

bottom of page