top of page

werkwijze

interieurontwerp | interieuradvies | styling

“BinnenZinnig; waar je Binnen Bijkomt van Buiten.

Je thuis is je basis. Het vertelt wie jij bent, wat je inspireert, waar je van houdt en hoe jij wilt leven. Als je je thuis geborgen voelt, kun je ontspannen en jezelf ontplooien.

Intuïtief voel ik aan wat daarvoor nodig is en help je graag. Dat is soms een kleine verbouwing of kast op maat. Een ontwerp omvat altijd een op elkaar afgestemd kleurenpalet, een indelingsplan, een lichtplan en iets unieks.

Samen ontdekken we hoe dat evenwicht in vorm, kleur, licht en gebruiksgemak eruit ziet. Ik ben je onafhankelijke raadsvrouw met ruim 20 jaar aan ervaring: Ik weet waar je kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs en ook de leuke adresjes voor unieke spullen. Dat kan een net afgestudeerde designer zijn maar ook tweedehands.

Waarschijnlijk zeg je daarna: “Daar waren we zelf niet opgekomen!”

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je :

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
medium advies.JPG
2 klein advies

Stap 2: medium Interieuradvies

 2

Het gebeurt vaak dat er nieuwe items nodig zijn, bijvoorbeeld een nieuwe bank, vloerkleed of nieuwe gordijnen. Het is dan fijn om deze eerst bij elkaar te zoeken voordat de rest van het interieur bepaald wordt.

Als je bijvoorbeeld verliefd wordt op een bepaald kleed kun je een kleurpallet aan de hand daarvan samen stellen voor de stoffen en kleuren van de rest van het interieur.

Aan de hand van de vragen in stap 1 neem ik het plan mee en maak een plannetje.

Ik maak altijd een moodboard en al naar gelang wat nodig is: een overzicht van de nieuwe items, een kleurenplan met stalen, een verlichtingsplan en alles overzichtelijk in een excel.

Tarief voor een medium interieuradvies: vanaf 855,- (reiskosten: 0,50 p/km)

bottom of page