top of page

werkwijze

interieurontwerp | interieuradvies | styling

“BinnenZinnig; waar je Binnen Bijkomt van Buiten.

Je thuis is je basis. Het vertelt wie jij bent, wat je inspireert, waar je van houdt en hoe jij wilt leven. Als je je thuis geborgen voelt, kun je ontspannen en jezelf ontplooien.

Intuïtief voel ik aan wat daarvoor nodig is en help je graag. Dat is soms een kleine verbouwing of kast op maat. Een ontwerp omvat altijd een op elkaar afgestemd kleurenpalet, een indelingsplan, een lichtplan en iets unieks.

Samen ontdekken we hoe dat evenwicht in vorm, kleur, licht en gebruiksgemak eruit ziet. Ik ben je onafhankelijke raadsvrouw met ruim 20 jaar aan ervaring: Ik weet waar je kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs en ook de leuke adresjes voor unieke spullen. Dat kan een net afgestudeerde designer zijn maar ook tweedehands.

Waarschijnlijk zeg je daarna: “Daar waren we zelf niet opgekomen!”

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je :

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling

stap 4: styling

 4

Ben je helemaal tevreden met je meubels, de indeling en kleuren op de muur maar mis je toch nog iets? 
Dat zit dan waarschijnlijk in de styling.

 

Voor die puntjes op de i en om echt harmonie te brengen in het geheel, kom ik bij je thuis kijken wat er mist en ga dan voor je shoppen. Met de accessoires kom ik daarna je huis afstylen. Daarbij maak ik graag gebruik van planten en groen, unieke en handgemaakte producten.

Ik kan daarvoor naar een woonwinkel van jouw keuze gaan of je geeft mij carte blanche om bij de een groothandel te gaan shoppen. Dat laatste is ook erg leuk voor je portemonnee want hier kan ik tegen inkoopsprijs inkopen en jij betaalt alleen mijn uren...Je moet mij daarbij wel vertrouwen want de spullen kunnen niet terug.

Shopping en Stylingtarief: € 95 p/u. incl BTW. (exclusief reiskosten: 50 ct p/km)​

Interieurontwerp nIEUWEGEIN, uTRECHT

Ik werk vanuit mijn ontwerp studio in Nieuwegein, Utrecht. Mijn opdrachtgevers wonen meestal in een straal van 45 minuten rijden rondom Utrecht.

 

Kortom: Houten, Odijk, Wijk bij Duurstede, Zeist, de Bilt, Bilthoven, de Meern, Driebergen, Vianen, IJsselstein, Maarsen, Amersfoort,  Gouda en alle plaatsen ertussen vallen dus allemaal binnen mijn werkgebied.

bottom of page