top of page

werkwijze

interieurontwerp | interieuradvies | styling

“BinnenZinnig; waar je Binnen Bijkomt van Buiten.

Je thuis is je basis. Het vertelt wie jij bent, wat je inspireert, waar je van houdt en hoe jij wilt leven. Als je je thuis geborgen voelt, kun je ontspannen en jezelf ontplooien.

Intuïtief voel ik aan wat daarvoor nodig is en help je graag. Dat is soms een kleine verbouwing of kast op maat. Een ontwerp omvat altijd een op elkaar afgestemd kleurenpalet, een indelingsplan, een lichtplan en iets unieks.

Samen ontdekken we hoe dat evenwicht in vorm, kleur, licht en gebruiksgemak eruit ziet. Ik ben je onafhankelijke raadsvrouw met ruim 20 jaar aan ervaring: Ik weet waar je kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs en ook de leuke adresjes voor unieke spullen. Dat kan een net afgestudeerde designer zijn maar ook tweedehands.

Waarschijnlijk zeg je daarna: “Daar waren we zelf niet opgekomen!”

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je :

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling

Mogelijkheid 5: duurzaam | circulair interieurontwerp

 5

Duurzaam is een belangrijk thema. We kunnen natuurlijk niet door gaan met het gebruiken van waardevolle grondstoffen voor wegwerp producten.

De meest duurzame keuze in het interieur op dit moment is kiezen voor spullen die er al zijn. Ik recycle graag de spullen die je al hebt, geef ze een andere uitstraling of haal "nieuwe meubels" van marktplaats, Whoppah of Reliving (voor 2e hands design), kringloopwinkels en allerlei fijne adresjes

.

Ik kom graag bij kringloopwinkels omdat ze mij inspireren. Creatief iets waardevols maken met spullen die weg gegooid zijn...heerlijk!

De bank en stoffen koop ik wel graag nieuw en kijk daarvoor naar eerlijk geproduceerde, ecologisch verantwoorde en Nederlandse design producten. Deze zijn ook al circulair te krijgen!

Zie bijvoorbeeld: Nel, Moduplus, Spoinq of A lot of Space!

Maar vergis je er niet in hoe schoon een reinigingsbedrijf je stoel of bank kan krijgen...Dat is echt zo goed als nieuw!

Ik merk dat mijn klanten al jaren bewuste keuzes maken. Ze kiezen voor natuurlijke materialen zoals: linnen, wol, glas, metaal, hout en leer. Ook kiezen ze voor spullen waar ze blij van worden en die jaren mee kunnen. Deze zijn vaak duurder maar men spaart daar graag voor. Ik geloof erin dat je huis ook een lichaam van je is. En zoals je kiest voor eerlijk eten zo kies je ook voor een eerlijk interieur.

Duurzaam Interieurontwerp INTAKE tarief: ZIE STAP 1: FRISSE BLIK.

Voor het duurzame interieurontwerp krijg je eerst een offerte waarmee je akkoord kunt gaan.​

Interieurontwerp nIEUWEGEIN, uTRECHT

Ik werk vanuit mijn ontwerp studio in Nieuwegein, Utrecht. Mijn opdrachtgevers wonen meestal in een straal van 45 minuten rijden rondom Utrecht.

 

Kortom: Houten, Odijk, Wijk bij Duurstede, Zeist, de Bilt, Bilthoven, de Meern, Driebergen, Vianen, IJsselstein, Maarsen, Amersfoort,  Gouda en alle plaatsen ertussen vallen dus allemaal binnen mijn werkgebied.

bottom of page