top of page

werkwijze

interieurontwerp | interieuradvies | styling

“BinnenZinnig; waar je Binnen Bijkomt van Buiten.

Je thuis is je basis. Het vertelt wie jij bent, wat je inspireert, waar je van houdt en hoe jij wilt leven. Als je je thuis geborgen voelt, kun je ontspannen en jezelf ontplooien.

Intuïtief voel ik aan wat daarvoor nodig is en help je graag. Dat is soms een kleine verbouwing of kast op maat. Een ontwerp omvat altijd een op elkaar afgestemd kleurenpalet, een indelingsplan, een lichtplan en iets unieks.

Samen ontdekken we hoe dat evenwicht in vorm, kleur, licht en gebruiksgemak eruit ziet. Ik ben je onafhankelijke raadsvrouw met ruim 20 jaar aan ervaring: Ik weet waar je kwaliteit krijgt voor een betaalbare prijs en ook de leuke adresjes voor unieke spullen. Dat kan een net afgestudeerde designer zijn maar ook tweedehands.

Waarschijnlijk zeg je daarna: “Daar waren we zelf niet opgekomen!”

Ik heb verschillende mogelijkheden voor je :

Birgitte Paffen BinnenZinnig Interieuradvies & Styling
klein advies.JPG
Intake

Stap 1: Kleine vraag; een "frisse blik"

Je kent het wel: je wil een nieuwe bank of een ander kleurtje op de muur maar van het een komt het ander aan de orde en voor je het weet komen er zoveel vragen bij kijken dat je toch eens met een professional wil sparren.

Dat kan! Ik kom bij je thuis kijken, de ruimte "voelen" en naar je ideeën luisteren.

Waar dat kan, help ik je meteen vanuit de catalogus in mijn hoofd en meer dan 20 jaar aan ervaring.

We schetsen een beeld van je toekomstige interieur aan de hand van:

* een plattegrond, op schaal 1:50. (Heb je die niet dan maak ik er een).

* beeldmateriaal van interieurs die je aanspreken. Heb je al een Pinterest prikbord?.

Aan het eind van deze Frisse blik zijn we 2 uur verder, heb je een schets plattegrond op schaal met daarin de mogelijke meubels ingetekend zodat je precies weet wat je moet zoeken, de eventuele kleuren en ben je een hoop wijzer geworden waar je op moet letten en waarom we deze keuzes gemaakt hebben.

INTAKE tarief: 2 uur a 95,- pu en 1 uur voorbereiding a 95,- (incl. BTW).

excl. reiskosten van 50ct/km.

Let op: Dit lukt alleen als de ruimte niet al te groot is en de vragen niet te ingewikkeld. Zeg zo'n 50 m2 met een standaard zit- en eet-hoek. Is je huis niet standaard? Dan zal ik altijd meer tijd nodig hebben en doen we het advies in twee of meer stappen.

Deze schets is een ruwe basis die als uitgangspunt dient voor een compleet plan met Stap 2.

 1

bottom of page